Stal Zielman - Hoefsmederij & Stal Romboud C Zielman

Breeding better horses

Individuele aandacht en zorg

Veilige en comfortabele omgeving

Mogelijkheden voor training en begeleiding

Topkwaliteit in de springsport

Welkom bij Hoefsmederij Romboud C Zielman & Stal Zielman, dé plek voor paardenliefhebbers die op zoek zijn naar topkwaliteit in de springsport. Wij zijn gepassioneerd over paardenfokkerij en geloven dat het een kwestie is van in generaties denken. Al van jongs af aan hebben wij ons verdiept in de kennis van bloedlijnen, prestaties van sportpaarden, hengstenkeuze en het verbeteren van de fokmerries. Onze stam is van oorsprong Oldenburger en wij hebben deze door de jaren heen steeds gekruist met topgenetica. Bij het selecteren van hengsten kiezen wij vaak voor bewezen prestaties en gebruiken we hengsten die zelf al internationaal springen. Zo verankeren wij sport, hardheid én instelling (meewerkend karakter) in onze fokkerij.

Kom in contact

Al meer dan 30 jaar een begrip in de ruitersport.

Fokken met passie en ervaring

Bij Hoefsmederij Romboud C Zielman & Stal Zielman zijn wij al jarenlang bezig met het selecteren van de beste paarden voor de springsport en het continue fokken van de betere paarden. Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat om paarden te fokken die uitblinken in de springsport. Wij zijn dan ook trots op onze prestaties in het verleden en kijken graag vooruit naar de toekomst.

Bent u op zoek naar een paard van topkwaliteit in de springsport? Dan bent u bij Hoefsmederij & Stal Romboud C Zielman aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze fokkerij of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze stallen. Wij staan voor u klaar!

Kom in contact

Onze helden

Stal Zielman staat bekend om het voortbrengen van succesvolle paarden die meerdere kampioenschappen hebben gewonnen en indrukwekkende prestaties hebben geleverd in nationale en internationale competities. Als een van de meest toonaangevende fokkers en trainers van paarden in Nederland, blijft Stal Zielman elk jaar paarden produceren die uitblinken in hun discipline.

 • Faro
  Calvaro x Contendro II. 1.60m CSI5* met McLain Ward, USA

 • Etalon
  Tangelo van de Zuuthoeve x ??. 1.50 CSI5* met Kyle King, CAN

 • Kristine
  Canabis Z CSI3* Eventing with Alexis Gomez

 • EarlPery’s Nino
  Tangelo van de Zuuthoeve x Contendro II. 1.45m met Maximilian Renner, DEU

 • Buratine
  Contendro II x Goodtimes

Kom in contact

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de topkwaliteit van onze paarden in de springsport. Of breng een bezoek aan onze stallen om onze paarden in levenden lijve te ontmoeten. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden

Kom in contact